
Ønsker du at blive forhandler?
På denne side kan du finde flere oplysninger om, hvordan du bliver Happy Olive-forhandler.
Godt at vide
Vi sælger ikke gennem centrale butikker, men vi er på udkig efter mindre, personlige butikker og også større, eksklusive butikker, som vil være med til at sprede budskabet gennem direkte samarbejde. For at sikre friskhed har vi heller ikke store lagre, så kontakt os venligst i god tid ved større ordrer.
Læg dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig.
Eller send en e-mail direkte til Joni:
joni@happyolive.fi
Happy Olive i en nøddeskal
God olivenolie skabes ikke gennem intensiv produktion eller pressede priser, men gennem langsigtet samarbejde og forståelse med dyrkeren. Flere og flere indkøbere begynder at forstå, hvor vigtigt det er at støtte olivendyrkerne, og det er godt!
Happy Olives Merja bor stadig halvdelen af året i landsbyen Vamos på Kreta. Olien er lavet af de bedste partier fra den seneste høst, af håndplukkede, let grønlige og halvmodne koroneiki-oliven på det helt rigtige tidspunkt, af olivendyrkere, hun kender i området.

Olivenerne presses til olivenolie i olivenmøllen i landsbyen Tsivaras på samme dag, hvilket ikke er muligt i de større olivenlunde. Der blandes heller ikke et parti fra tidligere års høst med denne olivenolie, som det ofte er tilfældet med markedsolier.
Vi får olien i små partier, så den bliver altid tappet på flaske kun få uger før salg. Du kan se, at den er frisk, bare ved den fortryllende lugt af græs, som du også kan smage i olien.

Frisk olivenolie er stærk og tyk og har et højt indhold af polyfenoler. Ved tilberedning forstærker disse polyfenoler smagen af ingredienserne og omdannes til sødme, hvilket gør enhver til en topkok på ingen tid. Det er det, der gør frisk olivenolie til en unik kulinarisk oplevelse!
Læg produkter i indkøbsvognen for at gå til kassen. 🤗
Gratis levering til en pakkeshop opnået! 🥳
Tampereen varastolta noudettaessa toimituskulut ovat aina ilmaiset! 👍